Un model din Rovinari, succes la „Chefi la Cuţite”

Numele ei este Loredana Ene şi este din Rovinari, Gorj, însă trăieşte de ani buni în Timişoara. Tânăra are 24 de ani şi s-a prezentat la show-ul culinar de la Antena 1 cu un preparat care i-a dat pe spate de chefi. Un mic dejun cu iaurt, avocado şi căpşuni. Numai chef Cătălin Scărlătescu n-a fost impresionat de gustul preparatului.

Loredana Ene este model, însă a lucrat şi ca ospătar sau barman. Tânăra este studentă la două facultăţi în Timişoara. A luat viaţa în piept de la 14 ani, din câte a povestit la Antena 1, fiind nevoită să plece în Spania, la frtaele ei, unde a lucrat ca barman într-un restaurant. „După această experienţă, am venit la Timişoara, m-am băgat la facultatea de mecanică. Eu eram de mică cu şurubelniţe, deschideam telefoane. La Politehnică nu făceam orice, ci mecatronică şi robotică. Am mai făcut încă o facultate, Ştiinţe Economice, Finanţe-Bănci. Anul acesta le termin pe amândouă”, a declarat frumoasa gorjeancă.

Despre experienţa de la „Chefi la Cuţite”, Loredana spune că îi poate schimba viaţa. „Bucătăria cu modelingul nu se anulează una pe cealaltă, pentru că bucătăria pot să o fac în orice colţ al lumii. Dacă trec mai departe şi capăt o experienţă pe care n-am mai avut-o până acum în bucătărie, o să mă axez sută la sută pe acest domeniu şi atât. Îmi place foarte mult formatul, îmi place că chefii habar nu au cine e în spatele cortinei. Prefer să particip la o emisiune în care nu sunt luată pentru cum arăt, ci pentru omul care sunt acolo, în farfurie”, a mai spus Loredana Ene.

Iaurt cu avocado

Tânara a impresionat juriul cu un mic dejun delicios. „Am ales să gătesc un mic dejun care o să dea, să zic aşa, un curcubeu pe cerul gurii. Este un iaurt cu avocado şi sos de căpşuni. Am ales să fac acest preparat pentru că este un preparat uşor de făcut, nu sunt bucătar profesionist şi atunci cu un preparat simplu şi uşor am zis că pot să particip. Cine refuză un mic dejun?”, a completat Loredana.

Vizualizări: 10,168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: