Un motrean a câştigat 4 milioane de euro la loto!!! Povestea lui!

Cel mai nou milionar al judeţului este un tânăr de 19 ani din Motru. Acesta a câştigat 4 milioane de euro la Loto. Biletul a costat 7, 3 lei, iar acum tânărul va avea câteva milioane de euro. Acesta este angajat la o spălătorie în oraş şi îngrijitor la o firmă de transport. Potrivit angajatei de unde a cumpărat biletul, acesta joacă ocazional. Sfaturi ar putea primi milionarul de la un „coleg” de-al său din zonă, Dumitru Anton, motreanul care anul trecut a câștigat fix un milion de euro la Loteria Franceză.

 „În epoca pokemonilor, un jucător la loto din orașul Motru, județul Gorj a prins 6 pokemoni din 49 la Loteria Română și a pus mâna pe un câștig fabulos, la categoria I, de 4 milioane de euro!!! Fiecare pokemon ca număr norocos a valorat astfel peste 666.666 euro!!!”, este anunţul Loteriei Române. Biletul norocos a fost jucat la o agenție  din Motru, județul Gorj și a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 și una la Noroc.

Nu a revendicat premiul

Angajat la o spălătorie și îngrijitor la o firmă de transport persoane, norocosul își poate lua acum adio de la vechile sale preocupări, viața schimbându-i-se radical. Identitatea lui nu a fost făcută publică deocamdată, însă e clar că șansa pe care a avut-o nu se va mai repeta vreodată. „Este un jucător ocazional. Probabil și-a extras numerele din cele pe care le avem noi puse la dispoziția jucătorilor pe masă. Nu face parte din rândul jucătorilor fideli și consecvenți, pe care să îi știm foarte bine. A avut noroc, asta e clar, să îi dea Dumnezeu sănătate și să îi folosească cât mai mai eficient posibil. Pe la noi nu a trecut deocamdată ca să revendice premiul, dar ne bucurăm pentru norocul lui pentru că asta demonstrează că tragerile Loteriei Române nu sunt aranjate, așa cum s-a tot spus. Pe noi ne bucură succesul lui pentru că mai spală și din vorbele spuse despre corectitudinea jocului. Iată că un om simplu, cu doar 7, 30 lei a put să câștige o sumă uriașă cu care sperăm să și facă ceva prin orașul nostru destul de sărac”, a menționat Violeta Popescu, angajată a agenției loto unde a fost jucat biletul câștigător.

„Poate să cumpere spălătoria unde lucrează”

Vestea că un motrean a câștigat de 6 ori câte 666.666 de euro i-a bucurat pe ceilalți jucători din oraș, dar i-a făcut și invidioși pe unii, mai ales pe cei care joacă de ani de zile și speră să prindă potul cel mare. „Mai jucam și noi aici la agenție  pentru că e chiar lângă blocul nostru, dar uite că nu a fost să fie cu câștig. Nu știam că cel care a câștigat chiar aici a jucat, dar bravo lui dacă a nimerit cele șase numere”, a spus un localnic.

Cei din oraș deja vorbesc despre ce ar putea face proaspătul milionar cu banii, cei mai fericiți pentru câștigul lui fiind colegii de la toate spălătoriile auto din Motru. „Să fie bucuros și să se bucure de toate cele bune care îi vor veni în viață de acum încolo. La spălătorie să nu mai lucreze, e clar, poate eventual să o cumpere și să îi spele alții lui mașina, dar el pentru altul în nici un caz de acum încolo”, a spus unul dintre angajații unei spălătorii.

Sfaturi de la un alt milionar

Sfaturi ar putea primi milionarul de la un „coleg” de-al său din zonă, Dumitru Anton, motreanul care anul trecut a câștigat fix un milion de euro la Loteria Franceză. Bărbatul nu a tocat banii aiurea, ci i-a investit în mici afaceri și într-o fermă agricolă, de care este tare mândru. Crede că noul lui „coleg” poate realiza mult mai multe lucruri dacă nu se grăbește să risipească banii. „Să aibă mare grijă pentru că la noi în România sunt rechini și pe uscat și nu știe când îl atacă. Pe mine nu au reușit pentru că nu degeaba am părul alb. Au încercat, mi s-au propus tot felul de afaceri, dar e bine să nu se grăbească. Să nu se arunce din prima, să mai aștepte. Eu mi-am realizat multe cu bani mai puțini. El poate face și mai multe dacă știe cum să îi folosească. Desigur, dacă dorește, îl pot ajuta cu diferite sfaturi pentru că nu e ușor să ai atâția bani dintr-o dată. Să nu uite ce noroc a avut pentru că într-o sută de ani de acum încolo nu ar fi putut să strângă nici măcar 100.000 de euro la salariul pe care îl avea. Să nu uite de unde a pornit”, spune Dumitru Anton, un milionar în euro care a rămas același om simplu și gospodar care era și înainte de a da norocul peste el.

Vizualizări: 1,936

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: