Un nou Consiliu de Administraţie la Parcul Industrial

Consiliul Judeţean Gorj a demarat procedurile pentru selectarea unui nou Consiliu de Administraţie la Parcul Industrial de la Bumbeşti Jiu. Procedura este organizată în baza legii 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice. Cei interesaţi să ocupe unul dintre cele trei posturi de administrator pot depune dosarul de înscriere până în data de 15 ianuarie 2018, ora 16, la Registratura Consiliului Judeţean Gorj.      

Pentru două funcţii de membru în Consiliul de Administraţie sunt necesare, obligatoriu, studii universitare de licenţă absolvite în domeniul economic sau juridic şi experienţă în domeniul economic, juridic, contabilitate, de audit sau financiar de cel puţin 5 ani. Pentru cea de-a treia funcţie se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul ştiinţelor inginereşti şi experienţă în domeniul studiilor absolvite de cel puţin 5 ani.

Parcul Industrial de la Bumbeşti Jiu este condus în momentul de faţă de un Consiliu de Administraţie interimar. Forul de conducere este format din: Ion Cîrţînă (preşedinte), Marian Pungan (fost consilier judeţean) şi Filimon Groşanu. Pungan este şi directorul interimar al Parcului Industrial Gorj. 

Toate aceste demersuri au loc ca urmare a demisiei lui Cristian Toader Pasti din funcţia de director din motive de incompatibilitate. După ce va fi selectat Consiliul de Administraţie, va fi organizat şi concursul pentru funcţia de director al Parcului Industrial Bumbeşti Jiu.

Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: