Un nou deces la CE Oltenia

Duminică a fost înregistrat încă un deces în rândul salariaților Complexului Energetic Oltenia. Este vorba de Gigă Resteanu, de 58 de ani, care lucra la secția Reparații Mori de la Termocentrala Rovinari.

“O boală nemiloasă l-a luat dintre noi”, a scris un coleg pe pagina de socializare.

În acest an nu a fost nici măcar o săptămână în care să nu se înregistreze un deces în rândul salariaților de la CE Oltenia, cu toții fiind între 50 și 60 de ani.

Este principalul motiv pentru care minerii și energeticienii cer pensionarea la 52 de ani, pentru că starea de sănătate le este afectată de anii de muncă grea.

"Încă un coleg de-al nostru a murit răpus de boală, fără să beneficieze nici măcar de o zi de pensie! Este cel de-al 16-lea de la începutul anului până acum! Resteanu Gheorghe era născut în 1963 și in septembrie ar fi împlinit 59 de ani. Avea aproape 40 de ani de vechime și lucra în producție la Secția Reparații Mori din Termocentrala Rovinari. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!", a transmis Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari.

Vizualizări: 2,371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: