Un nou giratoriu în Târgu Jiu

Municipalitatea din Târgu Jiu a înființat un nou sens giratoriu în zona de sud a orașului. Este vorba de un giratoriu amenajat temporar în apropierea supermarketului Exflor. În locul acestuia va fi realizat unul permanent, dar în primăvară. Sensul giratoriu temporar preia traficul rutier dinspre Piața Centrală, de pe barajul Jiului și zona de sud a orașului. Autoritățile locale spun că este vorba de o zonă cu risc de accidente și că șoferii au cerut realizarea acestuia.

În zonă a fost construit de curând și un nou restaurant, Riviera, acesta fiind un alt posibil motiv pentru care a fost amenajat acest sens giratoriu. ”Este un sens giratoriu provizoriu deocamdată, până când vine primăvara să definitivăm toată zona. Rolul său este de a evita accidente de circulație în zonă. La solicitarea celor din zonă l-am realizat, pentru că este posibil să apară accidente în zonă. Poliția Rutieră a venit cu propunerea în comisie și participanții la trafic: toți care vin pe acolo, care merg în trafic, care ies din piață, vin la piață. Este o zonă cu risc de accident. Sunt și zile aglomerate acolo”, a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic al primăriei Târgu Jiu.

Primăria Târgu Jiu va aloca banii necesari pentru realizarea investiției în bugetul pe anul 2018, în baza unui proiect de sistematizare a zonei și a căilor de acces, a mai spus directorul Marius Ionescu.

Galerie foto



Vizualizări: 7,345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: