Un nou magazin Pepco în Târgu Jiu. Unde e şi când își deschide porțile!

Un nou market Pepco își va deschide porțile în municipiul Târgu Jiu. Noul magazin va funcționa, începând din 15 iunie, la parterul unui bloc din zona fostului Cinematograf Dacia. Primul magazin de acest gen a fost înființat în centrul comercial Shopping City Târgu Jiu, unde funcționează încă din luna mai 2015.

Pepco este cel mai mare retailer din Polonia de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării și produse pentru casă.  În noul magazin din Târgu Jiu vom găsi produse de calitate și la prețuri accesibile, spun reprezentanții Pepco. Aceștia au explicat că de ceva vreme căutau să închirieze un spaţiu pentru a deschide magazinul, dar nu au găsit unul adecvat, de peste 400 metri pătraţi. Produsele comercializate aici nu mai pot fi găsite în altă parte, mai spun reprezentanții Pepco. Compania vinde şi produse cu licenţă.

Deschidere urmată de reduceri

Inaugurarea magazinului va avea loc în data de 15 iunie, la orele 9.00. Nu vor fi promoții, însă reprezentanții Pepco spun că va urma un val de reduceri la toate articolele, undeva în lunile iulie-august. Prețurile produselor pleacă de la 1 leu și pot ajunge până la 160 lei, cât costă un troler din carbon. Deschiderea magazinului a însemnat și înființarea de noi locuri de muncă. Șapte tineri vor lucra în noul Pepco din Târgu Jiu.

Galerie foto





Vizualizări: 11,276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: