Un nou scandal legat de stația de deșeuri a Târgu Jiului. Primarul din Lelești: Nu accept așa ceva

Locuitorii din Lelești se organizează să stopeze demersul primăriei Târgu-Jiu legat de amplasarea unei stații de sortare la granița cu această comună.

După ce locatarii din zona Ciocârlau-Narciselor s-au opus realizării unei stații de sortare a gunoaielor în zona respectivă, autoritățile locale din Târgu-Jiu au identificat un teren în altă zonă a municipiului. Noua propunere a municipalității a stârnit reacții din partea sătenilor din comuna Lelești

"Doresc să informez locuitorii Comunei Lelești, că Primaria Targu Jiu a propus deschiderea unei noi stații de deșeuri la granita cu Comuna Lelesti. Inițial se dorise amplasarea acesteia pe Strada Ciocarlau, din Târgu-Jiu, dar oamenii de acolo s-au opus. Puteți depune sesizarile la Primarie Targu-Jiu,chiar si online pe site-ul institutiei, pana pe 10.08.2023,când se va decide in sedinta publica, soarta noastră, vom trai în iz de gunoi sau nu, cel mai sigur DA, pentru ca jocurile sunt facute deja de catre mai marii orașului. Este inadmisibil să fim prinși între două stații de deșeuri , știindu-se impactul celei deja existente la Bârsești", a precizat Marian Giorgi, consilier local. 

Deja s-au depus sesizări la primăria Târgu-Jiu din partea celor nemulțumiți de mirosul insuportabil emanat de groapa de gunoi. "Menționez că au fost depuse o mulțime de  petiții și la Primaria Târgu-Jiu. Nu trebuie să acceptam așa ceva", a mai adăugat Marian Giorgi pe pagina de socializare.

Nici primarul din comuna Lelești nu este de acord cu stația de sortare a gunoiului în apropiere. "Vă dați seama că eu nu accept așa ceva și voi susține demersurile cetățenilor pentru a stopa acest lucru. Eu nu prea pot sa fac prea multe. Ce a depins de mine am făcut, pentru ca și eu am fost interpelat să se facă stația de sortare la Lelești și am refuzat categoric. Nu accept asta nici la granița cu localitatea pentru că e de ajuns groapa de gunoi. Sunt în concediu, dar când revin o să fac tot ce pot", a precizat primarul Laurențiu Turcitu.

Galerie foto



Vizualizări: 2,497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: