Un ”Nuş” hotărât colaborării cu securitatea

Vântu a fost informator şi se semna cu Nuş, susţin Hotnews şi Kamikaze. Hahaha! Cum, dom'le, tocmai Vântu, care ne învăţa să ne întărim statul la alegeri- Deci el a participat la întărirea statului pe vechi, cum ar veni. La întărirea statului şi la slăbirea statelor vecine, poate. Asta în cazul fericit. În care turna străini, nu vecini.

Dar oricum, trebuie să recunoaşteţi că pseudonimul era unul inspirat. Nuş! Deja văd un sketch cu Ţociu şi Palade, unul jucându-l pe Vântu, celălalt pe şeful de la CNSAS. ”Zi, bre, ai colaborat-”. ”Nuş!”. ”Cum nu ştii, mă-!”. ”Nuş, mă, Nuş!”. ”Păi cum să nu ştii-!”. ”Ştiu, dar Nuş!”.

Sau poate nu s-a înţeles bine, cum susţine domnul Vântu. Poate nu e Nuş, ci Nus! Şi din nou ar merge un sketch, de data asta cu Vasile Lăzărescu şi Nae Muraru. ”Zi, mă, eşti-!”. ”Nus, mă!”. ”Eee, nu eşti! Hai, zi!”. ”Nus, mă, sunt Nus!”. Pam-pam.

Aşteptăm cu înfrigurare poziția deontologilor de la Realitatea TV în legătură cu subiectul. Ceva şezători pe la Tatulici, Ursu şi Creţuleasca. Sau în redacţie la Caţavencu, un interviu făcut de Cornel Ivanciuc. De fapt, ştiţi ce- Măcar la Antena 3 să se vorbească despre asta, deşi nu cred. Chiar aşa, n-aţi sesizat o alianţă tacită între vechii duşmani de la cele două trusturi concurente- Pe sistemul duşmanul duşmanului meu mi-e prieten, d'alde Hurezeanu şi Toader s-au făcut prieteni de .... la nivel înalt. Păi, e frumos, domnii deontologi- Deşi şi dincolo, la B1, tot numai ziarişti de la EVZ sunt invitaţi. Deja ziariştilor neutri le e frică să nu fie călcaţi în picioare de Aliaţi şi de Axă, dacă le stau în drum. Ca parior, totuşi, aş juca un 1X pe Băsescu.

mantzy.wordpress.com

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: