În sfârşit! Pandurii îşi primesc vineri banii!

Ziua de vineri ar putea fi prima din ultimele luni în care jucătorii de la Pandurii vor încasa bani de la clubul pentru care joacă de atâta timp fără să fi văzut vreun leu. Noua administraţie a echipei a dat asigurări că banii care vor fi împărţiţi vineri jucătorilor erau joi în conturile clubului, incert fiind doar procentul din salariu pe care îl va încasa fiecare fotbalist în parte.

Banii vor fi daţi nu doar la jucătorii echipei din prima Ligă, ci și la ceilalți fotbalişti legitimaţi la Pandurii şi care evoluează la echipa a doua. Fiecărui jucător i s-a cerut să comunice în scris ce restanțe are de încasat, comunicarea sumelor respective nepresupunând și plata automată a datoriilor.
Jucătorii au ieșit joi la antrenament și s-au pregătit în perspectiva confruntării cu Astra, vestea că vor primi măcar o parte din salariile ce li se cuvin făcându-i să nu mai rostească, cel puțin pentru moment, cuvintele „grevă” sau „protest”. Tot joi aceștia au aflat că doi dintre jucătorii străini care erau deja plecați de la echipă se vor alătura din nou lotului. Mijlocașul Filip Mirzljak și fundașul Nicola Vasiljevic vor reveni la Pandurii și vor evolua aici cel puțin până la sfârșitul anului, condițiile financiare fiind aceleași ca și pentru restul jucătorilor.
Între timp, clubul se pregătește să mai plătească o amendă, e drept una mai mică, de 1000 de lei, pe care Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a luat-o în urma incidentului înregistrat după meciul de săptămâna trecută cu CS Universitatea Craiova. Jucătorii de la Pandurii au întârziat atunci în mod intenționat și nu au intrat pe teren la ora începerii partidei, ținând astfel să atragă atenția asupra problemelor financiare de la club. La acel moment fotbaliștii vorbeau chiar despre neprezentarea la joc, dar, în cele din urmă au ales o altă formă de protest, mai blândă, sancționată acum cu amenda de 1000 de lei.
Clubul mai are însă de achitat câteva amenzi de câte 3000 de lei aplicate de Comisia de Disciplină pentru diversele conflicte pe care Pandurii le are cu foști jucători de-ai săi care au plecat de la echipă fără să își fi primit toate drepturile bănești.

Vizualizări: 1,407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: