Un primar cere să fie testat. “Evit cât pot contactul cu salariații”

Primarul din Tismana, Marian Slivilescu, cere să fie testat pentru noul coronavirus. A cerut asta și pentru soția lui, medic de familie, ca l-a consultat pe bărbatul de 66 de ani care a murit săptămâna trecută și a fost diagnosticat cu Covid-19.

”Am înțeles de la soție că paloarea feței a făcut-o să creadă că este vorba despre o urgență hepatică. Nici vorbă de manifestări de coronavirus”, a declarat Marian Slivilescu la Radio Infinit, unde a precizat că soția a avut mască și mănuși. “Suntem toți îngrijorați, nimeni nu este imun”, a spus Slivilescu, precizând că au cerut testarea și așteaptă un răspuns.

Direcția de Sănătate Publică Gorj a anunțat luni că a finalizat ancheta epidemiologică în cazul bărbatului de 66 de ani din Tismana, decedat săptămâna trecută, la care prezența noului coronavirus a fost depistată după deces. 16 persoane s-au autoizolat la domiciliu. Este vorba despre 12 membri de familie, un paramedic SMURD, 2 asistente medicale și o infirmieră din Secția ATI.

Soția lui Marian Slivilescu trebuie să își continue activitatea. Primarul a spus că și el merge la serviciu cu masca pe față. “Evit cât pot contactul cu salariații”, a mai spus Slivilescu, îngrijorat și pentru fiica lui, care este medic ATI la Timișoara. (A.A.)

Vizualizări: 3,755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: