Un primar liberal vrea în parlament. “Am primit oferte de la alte partide”

Se întețește lupta pentru un loc eligibil pentru alegerile parlamentare în sânul PNL. Primarul din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, anunță că vrea să fie primul pe listă la următorul scrutin pentru Parlamentul României. Mai mult, edilul, fost membru în conducerea PNL Gorj, susține că a primit deja oferte de la alte partide. Următoarele alegeri vor avea loc la sfârșitul anului viitor.

Primarul Constantin Bobaru susține că este îndreptățit să aibă astfel de pretenții. Iar dacă nu-l va vrea propriul partid, se gândește și la alte variante. “Am trei mandate de demnitate publică, să nu mai spun că sunt în administrația publică din 1989. Cunosc realitățile Gorjului. De regulă, trenul trece o singură dată prin gara ta. Dacă nu-l oprești o dată, e mai greu să-l oprești a doua oară. Oferte sunt. Trebuie văzute și analizate. De la mai multe partide sunt oferte. Am primit oferte să candidez în Parlamentul României. Partide cu șanse de a intra în Parlamentul României. Bineînțeles, nu cu atâtea șanse câte aș avea de la PNL sau PSD. Pe primul loc mi s-a oferit. Altfel nu aș accepta”, este mesajul primarului liberal.

Bobaru a vrut să fie pe listă și la alegerile din 2016, dar nu a primit un loc eligibil și a refuzat altă poziție: „Pentru mine, a fost o jignire că alții au avut dreptul să fie pe lista PNL înaintea mea și a unora dintre colegii. Eram îndreptățit să am pretenții”.

Vizualizări: 1,865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: