Romanescu: Am „n” motive să exclud jumătate din BPJ

Se adâncește războiul dintre Marcel Romanescu și aproape toți liberalii din conducerea partidului. Romanescu spune că are numeroase motive să-i excludă pe mulți dintre ei. Primarul a dat și nume. Cel mai mult l-au deranjat criticile colegilor de partid.

Șirul declarațiilor de război a pornit după ce consilierul local Mihai Paraschiv a fost dat afară din PNL, acesta fiind un apropiat al lui Romanescu. “Statutele partidelor prevedeau înainte excluderea la propunerea organizației din care acel membru face parte. Și eu am "n" motive, în momentul de față, să exclud jumătate din Biroul Permanent Județean. Puteam să propun, pentru că sunt membri ai organizației municipale”, a spus primarul Romanescu.

Edilul nu s-a oprit aici. A dat și câteva nume pe care le-ar vrea afară din PNL. „Trebuia să-l exclud și pe Gheorghe Pecingină pentru modul în care a abordat foarte multe subiecte legate de Marcel Romanescu. Puteam să-l exclud și pe Eduard Berca. Pe un anumit subiect tratat în Biroul Permanent Județean, acela legat de parcarea de la Rodna, Berca a votat cu Partidul Social Democrat. Puteam să-l propun oricând și pe Victor Banța pentru toate aprecierile pe care le face la adresa mea”, a mai declarat, la un post local de radio, Marcel Romanescu. (A.M.)

Vizualizări: 1,764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: