PSD-ALDE, liste comune la europarlamentare

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, susține că PSD și ALDE ar putea avea liste comune la alegerile europarlamentare. “S-ar putea, cum se vehiculează în spațiul public, să mergem la alegerile europarlamentare cu listă comună. S-ar putea să mergem cu candidat comun la prezidențiale”, a spus Cârciumaru.

Acesta le cere reprezentanților celor două partide din Gorj să nu se mai atace reciproc. “Mai putem să defilăm împreună, dacă facem tot felul de declarații? Discuțiile contradictorii nu ne fac bine ca oameni politici, oamenii nu mai au încredere în noi, ca lideri, dacă eu declar împotriva domnului Iordache, domnului Filip și invers. Apare un semn de întrebare în rândul electoratului, când suntem serioși, când suntem la guvernare sau când credem că putem câștiga electoratul din minerit cu tot felul de declarații”, a spus Cârciumaru la Interviurile Infinit FM.

Senatorul Florin Cârciumaru crede că decizia privind listele ar trebui luată cât mai repede. “Din punctul meu de vedere, ca politician, pot spune că timpul este practic la limită. Părerea mea este că în luna februarie trebuie să se hotărască cum procedăm, mergem împreună, mergem separat”, a spus președintele PSD Gorj.

Cârciumaru crede, de asemenea, că Tăriceanu va fi candidatul comun al celor două partide la alegerile prezidențiale. “Dacă ținem cont de ultima declarație din CEx a domnului Dragnea, dumnealui a spus de la microfon că susține o candidatură unică și anume candidatura domnului Tăriceanu. Nu mai e timp, trebuie să venim cu un om cunoscut”, a mai spus senatorul. (A.M.)

Vizualizări: 1,974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: