Un primar supărat

Primarul orașului gorjean Bumbești Jiu a răbufnit marți într-un interviu la Radio Infinit. Constantin Bobaru a spus că este timpul să recunoaștem că zilele Complexului Energetic Oltenia sunt numărate și să ne gândim ce activități punem în loc.

“În anumite domenii de activitate, ora exactă nu se mai dă de la București. Oltenia este în acest joc. Complexul Energetic Oltenia are zilele numărate. Lucrul acesta se știe și se știe de către toată lumea. Prioritatea este să punem ceva în loc”, a spus Bobaru.

Acesta a spus că zeci de agenți economici au dispărut în Gorj după 1989 și nu s-a pus mai nimic în loc. “Pentru Complexul Energetic Oltenia, curba va fi una descendentă. Dacă nu punem nimic în loc, Gorjul peste 10-15-20 de ani o să aibă o mare problemă”, a mai declarat Bobaru, care spune că soluții pot exista, dar trebuie căutate, nu vin de la sine.

Constantin Bobaru a mai spus că unii politicieni vorbesc de bani europeni ca și cum ar fi un sac din care poate oricine să ia oricât, ceea ce nu este adevărat. (A.A.)

Vizualizări: 2,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: