Un primar vrea să afle ce face adversarul lui politic la serviciu

Lupta dintre primarul PSD din Țicleni, Constantin Radu, și consilierul local liberal Constantin Brănescu a ajuns la un nou nivel. Sătul să tot fie reclamat la instituțiile statului, primarul vrea să afle dacă Brănescu scrie sesizările în timpul serviciului, acesta fiind angajatul Complexului Energetic Oltenia.

Primarul recunoaște că s-a interesat de Brănescu la locul lui de muncă. “El toate adresele pe 544 pe care mi le-a făcut, majoritatea din ele au fost făcute în timpul programului. Nu știu dacă cineva își permite să lucreze în scop personal în timpul programului de lucru, unde ne facem treaba. Asta am cerut, nu am cerut să îl dea pe Brănescu afară”, a spus Constantin Radu la Radio Infinit.

Mai mult, primarul a dat în judecată Complexul Energetic Oltenia, după cum a spus Brănescu. “Dacă vă uitați pe portalul de instanță, o să vedeți că este o acțiune făcută de acest individ împotriva Complexului Energetic Oltenia, că nu au dat date despre mine cu caracter personal”, acuză consilierul.

Într-adevăr, pe rolul Tribunalului Gorj a fost înregistrată o plângere a Primăriei Țicleni și a primarului, pentru comunicare de informații de interes public. Plângerea a fost depusă pe 29 mai și nu a primit încă termen de judecată. Detalii a dat Brănescu: “Îl interesează pe dumnealui ce fac eu în timpul programului de lucru, dacă am fost la serviciu în anumite zile”. (R.S.)

Vizualizări: 2,118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: