Un puști de 11 ani are o rugăminte pentru candidații la primărie

Eduard este un puști de 11 ani care, după o întâlnire cu Iulian Popescu, candidatul liberal la primăria Târgu Jiu, a făcut o filmare în care solicită amenajarea unor rampe și piste de biciclete pentru tinerii din oraș.

Edi, cum l-au alintat internauții, i-a explicat lui Iulian Popescu  ce își dorește în cadrul acestui proiect și l-a rugat să promită că-l va realiza atunci când va deveni primar. Copilul a explicat cât de greu le este, lui și altor sute de tineri pasionați din oraș, să se bucure de acest sport în Târgu Jiu, unde nu există nici măcar un metru de pistă pentru biciclete.

Problema ridicată de Eduard este una reală și, din păcate, afectează foarte mulți tineri din Târgu Jiu.

Iulian Popescu a fost cucerit de proiectul lui Edi și de claritatea expunerii sale, i-a preluat sfaturile și i-a propus să-i fie consilier onorific:

“Edi, tânărul de 11 ani, este unul dintre consilierii pe problemele de tineret din 9 iunie.

Am primit acest filmuleț în urmă cu câteva zile de la Edi, el face parte din comunitatea iubitorilor de biciclete. Îi văd zilnic pe tineri improvizând locuri pentru a se da cu bicicletele, skateboardul, rolele, iar lista poate continua. Nu au un spațiu al lor așa cum ar trebui. Iar acesta este unul dintre proiectele mele pentru Târgu Jiu: amenajarea unui skatepark, așa cum au marile orașe. 

Oamenii ca Edi îmi dau energie și îmi readuc aminte de ce am intrat în politică, pentru că mi-am dorit să fac mai multe pentru cetățeni. Au plecat mulți tineri din oraș din cauza lipsei de oportunități. Mai întâi trebuie să muncim, să demonstrăm că avem ce să le oferim. Eu asta vreau să fac”.

Lipsa spațiilor special amenajate pentru skateri și bicicliști este o problemă majoră pentru că sunt sute de tineri care improvizează locuri pentru aceste sporturi, fapt care-i pune în pericol și pe ei și pe trecătorii din zonele improvizate. 

COMANDAT DE PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL, FILIALA GORJ- COD  MANDATAR 21240015

Vizualizări: 1,606

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: