Un șofer fără permis căra lemne fără acte

Poliţişti din Novaci au  depistat joi pe drumul comunal Valea Pietrei din comuna Baia de Fier  un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Baia de Fier, în timp ce transporta fără forme legale material lemnos de esență fag.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că materialul lemnos ar fi fost tăiat și sustras din fondul forestier al Ocolului Silvic Polovragi de pe raza comunei Baia de Fier.

La fața locului s-a deplasat un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Polovragi care a procedat la măsurarea materialului lemnos, rezultând o cantitate de 0,800 metri cubi.

Materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Polovragi, iar motofierăstrăul mecanic utilizat, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea cu ocazia verificării în bazele de date s-a stabilit faptul că bărbatul nu figurează cu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos, precum și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană  care nu deține permis de conducere, transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: