Craiova îşi va testa rezervele cu Pandurii

Pregătirea pentru noul sezon de Liga 1este pe ultima sută de metri pentru Universitatea Craiova. Cum echipa are programat sâmbătă meciul din Supercupa României, duminică, în amicalul cu Pandurii, oltenii vor testa doar rezervele.

Conducerea celor două cluburi oltene a perfectat un meci amical care se va disputa duminică seara la Craiova. Universitatea Craiova şi Pandurii abordează acest joc însă din posturi diferite ale pregătirii, oltenii din Craiova fiind la finalul unei pregătiri de vară cu un cantonament în Austria deja efectuat, în timp ce Pandurii sunt la început de pregătire, şi, în plus, nu au nici un lot bine conturat, fiind în perioada de căutări de jucători. Este de aşteptat ca gorjenii să fie victime sigure dar meciul contează mai ales pentru pregătire şi nici una dintre echipe nu pare interesată de rezultat, dată fiind şi diferenţa de eşaloane în care evoluează. Pentru Pandurii acesta va fi primul meci amical al verii în timp ce pentru Craiova va fi ultimul înainte de debutul acestui sezon.

Meciul va fi programat doar la câteva ore distanţă după meciul din Supercupă cu CFR Cluj, astfel că antrenorul Marinos Ouzounidis va apela în testul cu gorjenii la jucătorii care nu au evoluat în prima confruntare a noului sezon, meci programat sâmbătă, pe Arena Naţională. Universtatea Craiova a mai susţinut patru jocuri de verificare în această vară, în cadrul stagiului de pregătire din Austria, încheiat sâmbăta trecută. Nistor şi compania au reuşit o victorie, 3-1 cu WSG Tirol, și au înregistrat trei înfrângeri: 0-2 cu FC Ufa, 0-1 cu SV Horn și 0-2 cu Olympiakos Pireu.

Meciul amical cu Pandurii este ultima verificare pentru oltenii de la Universitatea care vor juca cu FC Argeş în prima etapă a noului sezon.

Vizualizări: 386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: