Antrenament cu atmosferă de meci în Complexul Sportiv Municipal

Primul antrenament al echipei Pandurii a atras la stadion un grup de suporteri ai echipei fanion a gorjenilor. Tinerii care constituie două grupări de suporteri s-au mobilizat şi au venit la stadion cu steaguri, fumigene alb-albastre, portavoce şi tobă, şi cu vocea din dotare au creat o atmosferă de meci.

Jucătorii care au venit în probe la Pandurii dar şi cei care erau deja familiarizaţi cu galeria echipei de fotbal locale au avut parte de o surpriză la care nu se aşteptau, mai ales că echipa venea după o retrogradare în Liga 3. Suporterii i.-au aşteptat la terenul de antrenament cu tot arsenalul de meci, intenţia lor fiind de a le ura bun venit fotbaliştilor dar şi de a-i asigura că au susţinerea galeriei. Atmosfera de meci a fost creată de un grup de suporteri devotaţi din grupările Regiment Târgu Jiu şi Blue Boys '62, care au venit special să îi cunoască şi să îi întâmpine pe jucători, după cum a anunţat oficial clubul gorjean: „Suporterii au cântat, au bătut în tobe, au aprins fumigene alb-albastre şi au agitat steagurile din dotare, spre bucuria copiilor de la grupele mici  de la Pandurii care se pregăteau pe un teren apropiat. Aceştia s-au oprit din antrenamente să vadă ce se întâmplă, întrebând antrenorii de ce se bate în tobe şi de ce cântă suporterii. Bucuroşi au fost şi jucătorii de la Pandurii, mai ales cei foarte tineri, care nu au mai avut parte de o astfel de primire, dar şi cei mai experimentaţi care nu se aşteptau la o astfel de primire”.

Antrenorul Călin Cojocaru s-a declarat şi el încântat de atmosfera creată de suporteri şi de faptul că echipa Pandurii este în continuare iubită de fani:”Mă bucur că, încă o dată, am avut dreptate şi că Pandurii este cea mai iubită echipă din Gorj şi că atrage în continuare suporterii alături de ea”.

Grupurile de suporteri s-au mobilizat pe paginile proprii de pe reţelele de socializare chemând şi alţi gorjeni să susţină echipa după pauza forţată impusă de pandemie.

Galerie foto




Vizualizări: 1,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: