Jucătorii care vin la Pandurii vor fi plătiţi la timp în Liga 3

Echipa de suflet a gorjenilor a retrogradat în Liga 3, în special din cauza problemelor financiare care au afectat clubul. Conducerea pandurilor dă acum asigurări că jucătorii care vor evolua la echipa de tradiţie din  Târgu Jiu vor fi plătiţi la timp, clubul având acum posibilitatea de a-şi aduce jucători de valoare.

După ce, timp de mai bine de patru ani, a veni să joci la Pandurii însemna, pentru orice jucător, a nu primi nici un ban, conducerea clubului dă acum asigurări că situaţia se va schimba. Lotul celor de la Pandurii este în curs de formare dar gorjenii au anunţat deja că strategia este să mizeze pe jucători localnici şi de valoare, care vor să ajute echipa să promoveze dar, care vor fi plătiţi la timp acum, spre deosebire de anii trecuţi, când au plecat de la Pandurii tocmai din acest motiv, că nu erau plătiţi.

Directorul sportiv Camilian Floroiu a dat asigurări că jucătorii vor primi salariile la timp, având în vedere faptul că gruparea gorjeană a început să-și rezolve problemele financiare, după câștigarea procesului cu membrii asociați. „Cu siguranţă jucătorii care vin acum îşi vor lua salariile lună de lună, pentru că, aşa cum se ştie, am reuşit să plătim şi salariile restante. De acum ne putem desfăşura activitatea în condiţii normale”, a precizat Floroiu la Radio Infinit unde a explicat că sarcina alegerii jucătorilor este a antrenorului Călin Cojocaru care a acceptat să continue să facă parte din proiectul Pandurii: „Antrenorul Călin Cojocaru a acceptat să rămână la echipă, am avut o discuţie cu el şi a acceptat să continue acest proiect Pandurii Târgu Jiu alături de noi şi are toată susţinerea clubului”.

Antrenorul Călin Cojocaru a anunţat că vrea să reconstruiască echipa în jurul jucătorilor gorjeni cu experiență, precum Dodoi, Brânzan, Oiţă sau Pleaşcă.

Vizualizări: 980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: