Unde găsiți brazi ieftini

Brazii de Crăciun au împânzit magazinele și piețele din municipiul Târgu Jiu. Vânzătorii au brazi pentru toate gusturile și toate buzunarele. 

Cine dorește să împodobească un brad de Crăciun natural va scoate din buzunar cel puțin 50 de lei. În funcție de marimea pomului și a speciei de conifere, din care face parte, prețul poate să urce până la câte sute de lei. Brazii naturali pot fi cumpărați de pe Digul Jiului sau din marile magazine din municipiu.

Unde se găsesc brazi ieftini?

Și în acest an, cei mai ieftini brazi pentru Crăciun se pot cumpăra de la Direcția Silvică. Instituția va scoate, începând de săptămâna viitoare, primii brazi spre comercializare.

„Vom scoate la vânzare în jur de 70-8- de brazi, cel mai probabil după data de 13 decembrie. Gorjenii vor putea cumpăra brazi din aceeași locația ca în anii trecuți, la centrul de colectare fructe, din municipiul Târgu Jiu.”, au transmis reprezntanții instituției.

Mai scumpi, dar care pot fi folosiți mai mulți ani la rând, sunt brazii artificiali. Și în cazul lor oferta este extrem de variată: simpli, cu ace 2D sau 3D, cu aspect de zăpadă pe ei, cu multe conuri prinse pe ramuri, mai înalți sau mai scunzi. Cel mai ieftin brad artificial costă 2-300 de lei, iar cei mai scumpi depăsesc lejer 1000 de lei. Aceștia pot fi cumpărați direct de magazine, dar și de pe Internet, unde oferta este de-a dreptul variată.   

Vizualizări: 1,461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: