Unde se văd Pandurii la TV ?

După luni întregi de aşteptare, „microbiştii” ligii întâi au aflat în sfârşit unde vor urmări partidele din liga lui Mitică.

Astfel cele 6 pachete neachiziţionate iniţial au mers ieri către consorţiul RCS&RDS care va plăti pentru ele nu mai puţin de 45 de milioane de euro pentru următorii 3 ani. În consecinţă aproape toate meciurile pandurilor vor putea fi urmărite pe DigiSport, canalul deţinut de RCS&RDS şi care va transmite nu mai puţin de 7 din cele 9 meciuri ale unei etape. Doar opţiunile 2 şi 8 din totalul de 9 au fost antamate de DolceSport respectiv Antena 1. Afacerea încheiată de şeful de la Ligă, Dumitru Dragomir, i-a salvat acestuia, se pare, postul. Mitică era ameninţat de unii şefi de cluburi cu „mazilirea” dacă nu va încheia un contract avantajos pentru echipele de liga 1 ale căror bugete depind mult de banii veniţi din drepturile TV.

81 de milioane de euro (fără TVA) vor încasa cluburile din liga 1 de la televiziuni în următorii 3 ani

Aproximativ 1,5 milioane de euro vor încasa Pandurii dacă vor încheia sezonul acolo unde îşi propun, adică locurile 9-10 (pentru locul 13 obţinut sezonul trecut au luat 1 milion de euro)

“Cluburile primesc în plus o sumă mare de tot, de ordinul milioanelor de euro, datorită acestor negocieri. Menirea noastră este să ajutăm cluburile"

Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: