Uneperistul Belgher cântă gratis la spectacolele PP-DD şi PD-L

Uneperistul Leonida Belgher nu poartă pică liderilor PP-DD pentru că a fost dat afară din partid. Acesta a precizat că-i va sprijini în campanie pe doi dintre candidaţii Partidului Poporului. Este vorba despre Niculina Mocioi, candidata PP-DD pe Colegiul 5 şi Dan Diaconescu, candidatul de pe Colegiul 6. “Chiar dacă am fost dat afară din partid îl voi susţine pe Dan Diaconescu şi candidaţii săi. Voi face campanie pentru Niculina Mocoi, candidata PP-DD pe Colegiul 5”, a declarat Leonida Belgher.

Deşi face parte din UNPR, Belgher nu va susţine în campanie pe nici unul dintre candidaţii USL. Asta pentru că, după părerea sa, alianţa UNPR-PSD nu funcţionează la Gorj. “Pentru Colegiul 2 îl voi susţine pe Dan Vâlceanu, candidatul PD-L. Consider că e cel mai apropiat de oameni. Faptul că are 300 de angajaţi înseamnă că ştie să lucreze cu ei. Nu îl voi susţine pe Mihai Weber sau vreun uselist chiar dacă teoretic UNPR-ul şi PSD-ul sunt în alianţă. În această alianţă noi nu suntem luaţi în seamă, practic nu existăm. Nu ne-a întrebat nimeni de nimic”, a declarat Belgher.

Acesta a mai precizat că va cânta la spectacolele pe care le vor organiza în campanie PP-DD şi PD-L, fără a percepe comisioane. “În campanie voi cânta gratis la spectacolele ce vor fi organizate pentru susţinerea lui Dan Diaconescu, a Niculinei Mocioi şi a lui Dan Vâlceanu”, spune Belgher.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: