Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Unitatea militară, obligată să retrocedeze un teren

Un gorjean din Bumbeşti Jiu a câştigat în instanţă un teren de 63 de metri pătraţi ce aparţinea unităţii militare. Pentru a putea fi pus în posesie, guvernul a aprobat marţi un proiect de hotărâre de ”trecere în domeniul privat al statului a unei părţi dintr-un imobil aflat în domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Afacerilor Interne - U.M. 0658 Târgu - Jiu în vederea desfiinţării şi scoaterii din inventar a unei părţi dintr-un imobil aflat în domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Afacerilor Interne - U.M. 0658 Târgu - Jiu, ce face obiectul restituirii conform deciziei instanţei de judecată”.

Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj, a spus că proprietarul a fost pus în posesie în baza legii 10. ”E vorba de restituirea, în urma unei hotărâri judecătoreşti, a 63 de metri pătraţi de teren din cazarma de la Bumbeşti Jiu. Procedura de restituire a proprietăţii prevede aceste demersuri din partea guvernului. A fost retrocedat unui singur proprietar. Proprietarul a fost deja pus în posesie în urma unei acţiuni în instanţa în baza legii 10 de repunere în posesie. Proprietarul domiciliază în Bumbeşti Jiu, a avut acte de proprietate şi am făcut ce era legal”, a spus Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: