Veteran de război sărbătorit de Primăria Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu a sărbătorit ieri un veteran de război, în prezenţa cadrelor militare. Este vorba despre Ion Udrică, un târgujian care a împlinit vârsta de 95 de ani. Acesta a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial.

Anul 2015 a fost declarat de Guvern „Anul Veteranilor de Război” şi dedicat marcării a 70 de ani de la încetarea celui de-al Doilea Război Mondial.

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, l-a felicitat pe Ion Udrică, veteran de război ce a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial, cu ocazia împlinirii vârstei de 95 de ani. În semn de recunoştinţă pentru devotamentul şi curajul de care a dat dovadă, lui Ion Udrică i-au fost oferite însemne de mulţumire, şampanie, un tort aniversar, precum şi calde urări de sănătate. La acţiune au participat reprezentanţi ai Garnizoanei Târgu Jiu şi ai Centrului Militar Judeţean Gorj, care şi-au arătat recunoştinţa oferind flori şi o diplomă de excelenţă, dar şi domnul General de Brigadă, Constantin Ispas, preşedintele Asociaţiei Veteranilor de Război din judeţul Gorj.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: