Universitatea Craiova a debutat cu victorie în amicale

Noul antrenor al oltenilor, Eugen Neagoe, a început cu dreptul munca  pe banca formației din Bănie. Universitatea Craiova a câștigat primul amical al acestei ierni cu Kecskemeti , scor 3-1.

Universitatea Craiova s-a impus fără probleme în primul amical disputat în Antalya. Oltenii s-au impus cu scorul de 3-1 în fața maghiarilor de la Kecskemeti care ocupă poziția secundă în clasamentul din Ungaria.

Oltenii au obținut o lovitură de la 11 metri în minutul 47, iar Ante Roguljic a deschis scorul pentru formația din Bănie. Peste doar două minute de joc, elevii lui Eugen Neagoe au fost egalați de maghiari, care au marcat dintr-o lovitură liberă. Raul Silva i-a adus pe olteni în avantaj, după un corner executat de marcatorul primului gol, Ante Roguljic.

Fostul jucător al celor de la Red Bull Salzburg a contribuit și la al treilea gol marcat de Universitatea Craiova în minutul 90 al partidei. Ante Roguljic l-a găsit în careu pe Rivaldinho, care a stabilit scorul final al confruntării cu Kecskemeti.

Vizualizări: 344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: