Universitatea Craiova a pierdut un jucător. Nu va mai juca în acest an

Antrenorul oltenilor de la Universitatea Craiova are mari probleme pe final de an. După ce că avea deja mulți accidentați în lot iar alții au fost excluși din lot, Mirel Rădoi a pierdut acum și portarul până la finalul anului.

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova nu se poate baza în acest final de an pe Nicușor Bancu (accidentat), Ivan Martic (accidentat), Elvir Koljic (accidentat), Valerică Găman (accidentat), Vladimir Screciu (suspendat), Sergiu Hanca și Ionuț Vînă (excluși din lot). Pe lângă aceste probleme de lot Rădoi a mai aflat recent că nu se va mai baza anul acesta nici pe  Giedrius Arlauskis, goalkeeperul care s-a accidentat în pauza competițională datorată Campionatului Mondial din Qatar. „Problemele lui Giedrius Arlauskis sunt serioase. Pe lângă faptul că nu va face parte din lotul Universității Craiova pentru partida cu FC U Craiova, portarul lituanian va absenta din lot și pentru tot restul anului 2022”, a anunțat Fanatik.

Giedrius Arlauskis a semnat cu Universitatea Craiova pe 3 septembrie 2022 un contract valabil până la finalul sezonului actual din Superliga. Portarul lituanian a jucat în tricoul formației patronate de Mihai Rotaru în patru meciuri.

Vizualizări: 683

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: