Derby-ul Olteniei la baschet masculin se joacă la Craiova

Sala Polivalentă din Craiova găzduiește duminică derby-ul Olteniei la baschet masculin. SCM U Craiova și CSM Târgu Jiu se vor duela într-un meci care contează pentru etapa a 8-a din Conferința A din Liga Națională de Baschet Masculin.

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu nu a cunoscut încă victoria în noul sezon dar va încerca să câștige meciul din Bănie cu SCM U Craiova. Gorjenii vor să producă surpriza deși nu va fi ușor pentru jucătorii pregătiți de Porter Troupe și Claudiu Alionescu pentru că echipa din Bănie este totuși greu de învins pe teren propriu. Pentru Porter Troupe va fi un meci special la Craiova pentru că va juca împotriva echipei la care a activat timp de doi ani. ”Întâlnim Craiova, o echipă bună a campionatului. O echipă care joacă în Europa. Ne așteaptă un meci în care noi trebuie să ridicăm nivelul și să jucăm la o intensitate mult mai mare. Trebuie să jucăm mult mai bine, mai tare și mai agresiv decât am jucat împotriva echipei din Pitești. Sper ca jucătorii să înțeleagă acest lucru și să mergem acolo să putem să câștigăm”, a prefațat Porter Troupe derby-ul Olteniei la baschet cu ocazia conferinței de presă prilejuită de acest meci. 

Meciul dintre CSU Craiova și CSM Târgu Jiu se va disputa duminică, cu  începe la ora 19.00 și poate fi urmărită pe canalul FRBTV. 

Vizualizări: 278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: