Paraschiv ar putea ajunge la Universitatea Craiova

Basarab Panduru îl propune pentru Universitatea Craiova pe Daniel Paraschiv, atacantul care a jucat și la Târgu Jiu de unde a ajuns la CFR Cluj. Cedat ușor de clujeni la FC Hermannstadt, Paraschiv a debutat recent și la echipa națională.

Daniel Paraschiv a plecat de la CFR Cluj și a semnat cu Hermannstadt, după ce atacantul nu a primit nicio șansă la campioana României. Anul acesta atacantul are un sezon excelent în prima ligă și se află pe locul doi în clasamentul golgheterilor din Superliga. Fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova este de părere că Daniel Paraschiv ar putea să se integreze cel mai bine la echipa pregătită de Mirel Rădoi și a explicat de ce acesta n-ar da randament la FCSB sau CFR Cluj.

„Paraschiv finalizează foarte bine, nu l-aș duce departe de careu. A demonstrat că știe să marcheze. O bagă în poartă, și cu stângul, și cu dreptul. Încă nu e certitudine, dar e un jucător care a arătat că bagă mingea în poartă. Golurile sunt gândite, nu sunt date aiurea.  La Craiova ar fi cel mai bine pentru el dintre toate astea 3 importante, mă refer la CSU Craiova, FCSB și CFR Cluj. La CFR sunt atacanți cu care te bați, la FCSB s-ar putea să ai o problemă cu Compagno…”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

Daniel Paraschiv a ajuns la CFR Cluj pe 1 iulie 2021, de la ACS Viitorul Târgu Jiu, însă atacantul nu a jucat în  niciun meci pentru formația din Gruia. La o lună după ce a semnat cu gruparea ardeleană a fost împrumutat la FC Voluntari, a revenit pe 1 ianuarie 2022 la CFR Cluj, dar după 9 zile a ajuns la Hermannstadt sub formă de împrumut.

În iulie 2022, Daniel Paraschiv a fost cedat definitiv la Hermannstadt, iar atacantul are în sezonul 2022 – 2023 nouă goluri și două pase decisive în 18 meciuri.

Vizualizări: 1,550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: