Universitatea Craiova a stabilit doi adversari pentru amicalele din Austria

Lotul Universităţii Craiova s-a reunit luni, sub comanda noului antrenor, Laszlo Balint, efectuând primul antrenament, în complexul „Ilie Balaci”, din Lunca Jiului. Marţi dimineaţă, jucătorii Universităţii Craiova au efectuat vizita medicală, la Policlinica pentru Sportivi din Bănie, iar miercuri, la ora 18, vor pleca într-un stagiu de pregătire de 23 de zile în Austria.

În stagiul din Austria echipa pregătită de Laszlo Balint va disputa şi câteva meciuri amicale.  Două dintre adversarele oltenilor în stagiul din regiunea Tirolului sunt formaţiile austriece Admira Wacker şi Kapfenberg, a informat ProSport. Cu SV Kapfenberg, formaţie care a terminat pe locul 11 în liga a doua austriacă, Universitatea Craiova va juca pe 27 iunie, de la ora 18,30, ora României, la Pollauberg. Într-un alt amical, formaţia antrenată de Laszlo Balint se va duela, pe 1 iulie, de la ora 18, ora României, la Sudstadt, cu Admira Wacker Modling, formaţie care recent a retrogradat din prima ligă austriacă, după ce a ocupat ultimul loc în play-out.

Oficialii formaţiei din Bănie încearcă să mai stabilească încă 2-3 meciuri amicale pentru alb-albaştri în stagiul din Austria.

Vizualizări: 392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: