Universitatea Craiova mai dă o lovitură de titlu

Mihai Rotaru, patronul echipei din Craiova, vrea să dea o lovitură de titlu în perioada de mercato din iarnă. Universitatea Craiova vrea să îl transfere pe Daniel Graovac, fundașul după care alerga și Gigi Becali în urmă cu câteva luni, a informat Pro Sport.

Finanțatorul grupării din Bănie a pus ochii pe Daniel Graovac și e pregătit să facă o ofertă pentru fundașul central în vârstă de 27 de ani după ultimele meciuri din 2020.

Daniel Graovac (27 de ani) este un om de bază în echipa de start a Astrei Giurgiu, iar oficialii celor de la CS U Craiova l-au urmărit cu atenție în cele 12 meciuri jucate în sezonul 2020 – 2021.

Astfel, aceștia au ajuns la concluzia că stilul de joc al lui Daniel Graovac se potrivește echipei din Bănie, iar Elvir Koljic, bosniacul din lotul lui CS U Craiova, ar putea avea un cuvânt de spus în transferul fundașului, toate acestea deoarece atacantul este prieten cu jucătorul giurgiuvenilor.

Bosniacul Daniel Graovac a fost dorit de Gigi Becali în perioada în care FCSB avea probleme din cauza coronavirusului, dar oficialii Astrei Giurgiu nu au dorit să îi dea drumul la gruparea roș-albastră.

Graovac s-a aflat și pe lista celor de la CFR Cluj, informație dezvăluită de ProSport, după ce Mike Cestor s-a accidentat, iar Dan Petrescu, cel care era antrenorul campioanei României în acea perioadă, a cerut întăriri. Cele două părți nu au ajuns la un acord, iar fundașul central a rămas la gruparea din Giurgiu.

Graovac este cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro și mai are contract cu Astra Giurgiu până în vara anului 2022.

Vizualizări: 2,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: