Universitatea Craiova se întărește cu doi jucători importanți

Doi jucători importanţi vin sub comanda lui Marinos Ouzounidis pentru a întări Unviersitatea Craiova. Gustavo Vagenin (29 de ani) și Antoni Ivanov (25 de ani) revin practic la Universitatea Craiova, după împrumuturile la Ajman Club, din Emiratele Arabe Unite, respectiv FC Voluntari.

După ce a obținut semnăturile lui David Lazar, de la Astra, și Alexandru Mărieș, de la ACS Comuna Recea, Universitatea Craiova se întărește cu alți doi fotbaliști. Gustavo, brazilianul care a făcut parte din trio-ul de excepție al oltenilor, din urmă cu trei sezoane, alături de Mitriță și Băluță, revine în Bănie, de data aceasta sub comanda lui Marinos Ouzounidis.

Antoni Ivanov, bulgarul transferat de Craiova de la Gaz Metan în 2019, a jucat sub formă de împrumut la FC Voluntari în sezonul 2020/2021, unde a bifat 17 meciuri, 3 goluri și o pasă decisivă. Alături de cei doi este posibil ca şi Marian Șerban, omul care a promovat în Liga 1 cu CS Mioveni, să revină la rândul său în lotul lui Marinos Ouzounidis, însă, potrivit paginii de Facebook OlteniaTV, acesta nu va fi reținut și, cel mai probabil, va continua la gruparea argeșeană.

Gustavo și Ivanov vor pleca în cantonamentul din Austria, alături de coechipierii lor de la Universitatea Craiova, unde Ouzounidis va pregăti debutul noului sezon, timp de aproximativ trei săptămâni.

Vizualizări: 1,183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: