Încă un jucător a părăsit ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu are un lot din ce în ce mai subţire după ce o serie de jucători de bază au părăsit echipa. Ultimul plecat este Daniel Paraschiv care a lăsat echipa și a semnat cu campioana României, CFR Cluj.

Daniel Paraschiv, jucătorul de 22 de ani care a evoluat în ultimul sezon la ACS Viitorul Târgu Jiu a semnat în cele din urmă cu CFR Cluj, campioana României. Plecarea era una aşteptată pentru că Paraschiv a spus încă din iarnă că nu va prelungi contractul cu fosta echipă, mai ales că avea oferte serioase de la mai multe echipe din Liga 1. Pe fir intrase în ultimele săptămâni și FCU Craiova dar fotbalistul care a avut un sezon foarte bun la ACS Viitorul Târgu Jiu a ajuns la un acord cu ardelenii.

Plecarea lui Daniel Paraschiv de la ACS Viitorul Târgu Jiu era inevitabilă. El afirma clar acest lucru încă de la începutul anului când spunea că vrea să facă un pas în carieră și voia să ajungă la un club mai important. ”Categoric nu voi mai rămâne, dar nu știu momentan ce voi face după ce-mi expiră contractul. Urmează să mă consult și cu cei apropiați mie, mă refer la familie și impresar”, afirma Daniel Paraschiv în luna februarie.

Până acum, ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut mai mulți jucători. Andrei Dragu (22 de ani) a semnat deja cu FC Botoșani, Marius Cioiu (22 de ani) s-a înțeles cu Academica Clinceni, Darius Buia (27 de ani) a fost prezentat la Petrolul iar Mihai Lixandru a fost rechemat la FCSB, echipă de la care era împrumutat.

Vizualizări: 772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: