Universitatea Craiova şi-a pus piedică în drum spre titlu

Meciul dintre Academica Clinceni şi Universitatea Craiova s-a încheiat cu scorul de 1-0, dar nu pentru că gazdele ar fi marcat. Oltenii au pierdut după un autogol pe care şi l-au dat și rămân pe locul 3 în Liga 1 după ce şi-au pus singuri piedică.

Universitatea Craiova a mers la Călărași, acolo unde joacă Academica, pentru partida cu echipa din Clinceni, după seria excelentă de rezultate din ultima vreme. Oltenii au câștigat pe terenul lui CFR Cluj, ca apoi să dea lovitura cu FCSB, iar echipa lui Marinos Ouzounidis anunța revenirea în lupta pentru titlu. În așteptarea derby-ului dintre FCSB și CFR Cluj, oltenii aveau mare nevoie de victorie cu singura echipă fără succes în play-off. Din păcate Academica Clinceni a produs surpriza în play-off-ul Ligii 1 după ce echipa lui Ilie Poenaru a învins-o cu 1-0 pe Universitatea Craiova, dintr-un autogol marcat de olteni.

Craiova a câștigat șase puncte din derby-urile cu FCSB și CFR Cluj dar a suferit mult în meciul de la Călărași, decis de autogolul lui Marius Constantin, aflat la partida cu numărul 400 în Liga 1. Imediat după ce a realizat ce a făcut, Marius Constantin și-a pus cu disperare mâinile pe cap.

Dacă ar fi câștigat la Academica, Craiova ar fi urcat peste FCSB în clasament. Pentru olteni urmează acum meciul cu Sepsi, un adversar destul de bun din play-off.

Vizualizări: 1,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: