Victorie în deplasare, în Vinerea Mare

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a impus în deplasarea de la Chiajna în Vinerea Mare şi a revenit pe locul 1 în Grupa B. Echipa lui Cristian Lupuţ a intrat teoretic în vacanţă, pentru că va sta în ultima etapă dar, practic, jucătorii trebuie să revină la antrenamente pentru că mai au de disputat un meci în Cupa României.

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a avut nici o problemă să se impună în meciul din această etapă în faţa fostei prim divizionare Concordia Chiajna. Cu Dragu şi Cioiu pe bancă la începutul jocului, ACS Viitorul a deschis scorul repede, în minutul 10, dintr-o lovitură de la 11 metri transformată de Darius Buia. După doar patru minute şi gazdele au beneficiat de un penalti dar Azdren Lullaku a ratat. Din minutul 17 al partidei scorul a devenit 2-0 pentru oaspeţi prin golul marcat de Vlad Prejmerean.

Cu această victorie ACS Viitorul a urcat pe locul 1 în grupa B dar Petrolul, formaţia care se afla pe locul 1 înaintea acestei etape a stat şi mai are un meci de jucat, cu ultima clasată, Aerostar. În cazul unei victorii a celor de la Petrolul, ACS Viitorul va pierde locul 1 în grupa B pentru că nu mai are de jucat nici un meci din acest sezon.

Vizualizări: 1,154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: