Lupuţ nu ştie pe ce lot se va baza din vară la ACS Viitorul

Antrenorul ACS Viitorul Târgu Jiu nu ştie pe ce jucători se va baza la finalul acestui sezon, pentru că mulţi jucători sunt la final de contract. Tehnicianul spune că conducerea decide cu cine se vor prelungi contractele şi dacă poate sau nu să păstreze anumiţi jucători la echipă.

După ce s-a fript cu ciorba, cum se spune în popor, Lupuţ suflă şi în iaurt. Atunci când a cerut să fie păstraţi jucătorii de bază la echipă, antrenorul celor de la ACS Viitorul a fost el cel îndepărtat de la echipă. Acum, după ce a fost reprimit la fosta echipă, Cristian Lupuţ este precaut, şi lasă conducerea să îi facă echipa pentru viitorul sezon, pentru a fi sigur că va mai avea postul de antrenor principal.

Întrebat de jucătorii care se află în ultimele luni de contract cu echipa sa, antrenorul Cristian Lupuț a pus totul pe umerii conducerii, lăsând să se înţeleagă că el e mulțumit cu lotul pe care îl va avea la dispoziție din vară, dacă va rămâne ”principal”. ”Este problema conducerii dacă poate sau nu păstra anumiţi jucători la echipă. Eu mi-aş dori să îi am pe toţi jucătorii care sunt acum în lot şi din vară încolo, dar, încă o dată, se vor purta discuţii cu jucătorii. Până atunci, trebuie să ne facem treaba, pentru că suntem profesionişti”, a declarat Cristian Lupuț.

Obiectivul ACS Viitorului Târgu Jiu pentru sezonul următor este unul confirmat încă de pe acum, şi ar putea să se simtă și o oarecare urmă de presiune pe cei care vor veni. Andrei Dragu, Marius Cioiu și Daniel Paraschiv sunt trei dintre jucătorii importanți ale căror contracte expiră la finalul campionatului și pe care ACS Viitorul îi va pierde, cel mai  probabil.

Vizualizări: 503

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: