Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

UPDATE: Prima reţinere în dosarul Fluerătoru

Procurorii au emis mandat de reţinere pentru Sandu Benga, inginer la exploatarea minieră Motru, în dosarul privind modul în care a fost realizat drumul Motru – Miculeşti. Benga a fost membru în comisia de recepţie. La această oră, la audieri este Nicolae Giuran, care a fost preşedintele comisiei şi care are calitatea de învinuit. Urmează să intre la audieri Cristi Fluerătoru, a cărui firmă a lucrat la acest drum şi care are tot calitatea de învinuit.

Tot astăzi au fost audiaţi şi alţi membri ai comisiei, dar care au fost lăsaţi să plece acasă. Este vorba de Gheorghe Murgea – martor, Adrian Alecu – martor şi Florentin Pătru – învinuit. Un alt membru al comisiei, Claudiu Săvescu, nu a fost citat.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: