„Urăsc să fiu în centrul atenţiei“

Nume: Maria Ruxandra Croicu

Vârstă: 15 ani

Ocupaţie: elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Spiru Haret” din Târgu Jiu

Pasiuni: muzica, matematica, engleza

Vestimentaţie: cel mai mult o caracterizează simplitatea ţinutelor, se îmbracă obişnuit, nu-i place să iese în evidenţă

Timp liber: repetiţii la Şcoala Populară de Artă, iese ci prietenele în oraş sau învaţă pentru şcoală

Mâncare preferată: cartofii prăjiţi şi în general orice mâncare gătită de mama

Maria Ruxandra Croicu are 15 ani, este din Târgu Jiu şi este elevă a Şcolii Populare de Artă, de puţin timp ce-i drept, însă consideră că talentul ei nu trebuie pus în valoare de numărul anilor petrecuţi într-o astfel de instituţie ci de dorinţa cu care şi-l pune în practică. Se consideră o persoană obişnuită, simplă, corectă şi de încredere.

Ruxandra Croicu este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Spiru Haret”, secţia matematică-informatică, engleză bilingv şi pe lângă ştiinţele exacte o altă pasiune a Mariei este muzica uşoară. „Nu pot să spun că sunt o mare cântăreaţă, nu aş spune asta niciodată dar îmi place muzica şi mă mândresc cu talentul meu, sunt abia la început dar nu cred că asta contează ci faptul că am început şi am avut curajul să mă apuc de muzică”, a declarat Maria Croicu.

„Nu îmi place să fiu tristă“

Aceasta nu este însă prima experienţă de acest gen a Mariei, tânăra fiind înscrisă pentru un an la Palatul Copiilor unde a avut ocazia să-şi perfecţioneze cât de cât vocea. A ales să meargă la Şcoala Populară de Artă pentru că vroia să-şi ocupe timpul liber cu ceva şi ce altceva era mai potrivit dacă nu practicarea notelor muzicale. „Mama a fost cu iniţiativa pentru că ea este sufletul tuturor activităţilor mele şi tot ea mă încurajează de fiecare dată când am nevoie”, a mărturisit Ruxandra. Chiar dacă are o vârstă la care unele tinere se lasă uşor influenţate de anturaj sau de tendinţe, Maria spune că deşi are prietene de acest gen ea s-a păstrat întotdeauna departe de nebunii pentru că nu îi place să iasă în evidenţă decât prin lucrurile bune şi că pentru simplitatea o caracterizează cel mai bine. „Îmi place să spun că sunt o persoană simplă, îmi place să stau departe de necazuri şi urăsc să fiu în centrul atenţiei. Sunt o elevă obişnuită, nu îmi place să fiu tristă şi fac orice ca să ies dintr-o astfel de stare”, a precizat tânăra.

Ruxandra spune că îi place să aibă foarte mulţi prieteni şi că a făcut din asta aproape o pasiune însă cel mai mult îi place să le dea sfaturi, să-i încurajeze dacă au probleme sau să fie alături de ei pentru că, spune ea, asta înseamnă să fi un bun prieten. „Îmi place să dau sfaturi pentru că sunt convinsă că uneori prind bine celor care ţin cont de ele. Dar asta nu înseamnă că sunt pisăloagă ci încerc să fiu o bună prietenă”, a mărturisit Ruxandra Croicu.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: