Sute de clăpari şi schiuri, confiscate la Rânca

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au identificat  în acest week-end mai multe persoane care s-au ales cu dosre penale pentru infracţiunea de evaziune fiscală. Pe timpul verificărilor, în Staşiunea Rânca, poliţiştii au confiscat 120 perechi schiuri şi 130 perechi clăpari, acestea fiind evaluate la suma de aproximativ 50.000 lei.  

„Pe timpul verificărilor derulate în zona turistică Rânca, poliţiştii l-au identificat pe G.D., din Novaci, care, într-un spaţiu închiriat, amenajase un centru de închiriat clăpari şi schiuri, fără a deţine autorizaţii de funcţionare sau documente care să ateste provenienţa şi calitatea materialelor oferite spre închiriere.

Poliţiştii de investigare a fraudelor l-au sancţionat contravenţional pe administrator, conform prevederilor Legii nr. 12/1990,republicată, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cu amendă în valoare de 1.500 lei. Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării 120 perechi schiuri şi 130 perechi clăpari, acestea fiind evaluate la suma de aproximativ 50.000 lei“, se arată în comunicatul IPJ Gorj.

De asemenea,  duminică, 30 ianuarie a.c., cu ocazia acţiunilor de control derulate în zona turistică Rânca, ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au identificat la o unitate de cazare au fost identificate evidenţe extracontabile privind operaţiuni de cazare şi masă derulate în perioada ianuarie 2009 - ianuarie 2010, ce atestau venituri de peste 210.000 lei. Poliţiştii continuă cercetările faţă de administratorul V.A., de 49 ani, din oraşul Novaci, judeţul Gorj, în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: