Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Urmărit internaţional, prins la Târgu Jiu

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Gorj au reţinut şi încarcerat un bărbat din judeţul Mehedinţi, urmărit la nivel naţional şi internaţional, întrucât se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea, pentru comiterea mai multor furturi din locuinţe.

       

          În după-amiaza zilei de 22 august a.c., urmare a unei acţiuni executate în municipiul Târgu-Jiu, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat într-un local de alimentaţie publică situat pe str. Lt.col. Dumitru Petrescu, pe I.P., de 44 ani, din comuna Bala, judeţul Mehedinţi, care figura urmărit la nivel naţional şi internaţional.

          Bărbatul în cauză se sustrăgea de la executarea unei pedepse de 3 ani şi 6 luni închisoare, la care fusese condamnat de Judecătoria Baia de Aramă, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe.

          Poliţiştii de investigaţii criminale l-au reţinut şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Biroul de presa al IPJ Gorj

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: