Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Urs filmat pe pârtie

Vremea schimbătoare din ultimele săptămâni a dat peste cap și comportamentul animalelor sălbatice. Un urs a fost surprins pe pârtia Bradul, din Poiana Brașov. Imaginile au fost filmate de o cameră de supraveghere montată pe pârtie.

La ora 13.51 ursul iese din pădure și ajunge pe întinderea de zăpadă pe unde, în mod normal, trec sute de schiori și snowboarderi în fiecare zi. Animalul sălbatic pășește încet la început, iar apoi începe să alerge către pădure.

3 minute mai târziu, în imagini apar doi tineri cu plăcile de snowboard. Ei se uită spre zăpadă, cel mai probabil pentru că au observat urmele ursului care trecuse pe acolo. Doar norocul a făcut ca tinerii să ajungă în zonă cu 3 minute după ce ursul a traversat întinderea de zăpadă, scrie brasov.net.

Specialiștii spun că urșii au ieșit din hibernare odată cu venirea primăverii și se așteaptă ca animalele sălbatice să își facă apariția tot mai des în zonele locuite. În pădure nu găsesc hrană, așa că urșii ajung să coboare în orașe și sate ca să își potolească foamea.

Vizualizări: 1,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: