Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Urs prins în laț la Alimpești

Panică în localitatea gorjeană Alimpești. Un urs a fost prins într-un laț într-o grădină. Un localnic a sunat la 112 când a văzut sălbăticiunea. Ursul a fost tranchilizat și dus înapoi în pădure.

Apelul la Poliție s-a dat miercuri in comuna Alimpești. Un localnic a auzit ursul și a alertat polițiștii. La fața locului au ajuns polițiști, jandarmi, pădurari și reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare Gorj. Ursul s-a dovedit a fi un pui în vârstă de un an care a rămas prins într-un laț. S-a întâmplat în satul Sârbești, din comuna Alimpești. Ursul ar fi coborât spre sat în căutare de hrană și a rămas prins în laț intr-o grădină.

Animalul sălbatic a fost tranchilizat și apoi dus în pădure. Între timp, anchetatorii fac verificări în cadrul unui dosar penal pentru braconaj.

Potrivit unor localnici, zona este cunoscută pentru vânătoare ilegală. În special toamna, urșii coboară spre sat, iar unii localnici pun lațuri ca să îi vâneze.

Vizualizări: 5,088

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: