O studentă decedată, doi tineri la spital

Un grav accident de circulație, în care a fost implicată o mașină cu numere de Gorj, a avut loc luni pe autostrada A1. Accidentul s-a produs în zona localității timișene Giarmata, în apropierea coborârii de pe autostradă. O studentă de 23 de ani a murit.

În urma accidentului rutier o  femeie și-a pierdut viața. Ea a rămas încarcerată, iar trupul său a fost scos de pompieri din mașina avariată. Celelalte două persoane rănite rămase au fost preluate de echipajele medicale și au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Toate cele trei victime, spun reprezentanții ISU Banat, au vârste cuprinse între 22 și 24 de ani.

Șoferul a observat în ultimul moment coborârea de pe autostradă și a încercat să vireze brusc. A pierdut însă controlul volanului, iar mașina s-a dat de mai multe ori peste cap și s-a oprit cu roțile în sus într-un șanț pe care a mai alunecat, pe plafon, încă aproape 70 de metri.

Bucăți din mașină, un Audi cu numere de Gorj, s-au împrăștiat pe zeci de metri.

Șoferul și iubita lui au suferit mai multe politraumatisme și au fost preluați de echipaje medicale care i-au transportat la Spitalul Municipal din Timișoara pentru îngrijiri medicale.

Persoana decedată este verișoara conducătorului auto. Fata care a pierit în accident era studentă la Master în anul I, la Universitatea de Medicină Veterinară în Timișoara și se întorcea de acasă la școală, după ce petrecuse weekendul la părinți. Șoferul este la rându-i student la Medicină Veterinară, tot în Timișoara.

Vizualizări: 20,327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: