Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Lemne confiscate la Tismana, Novaci și Bengești Ciocadia

Polițiștii din Tismana au depistat luni un bărbat din comuna Godinești, care transporta pe DJ 672 Tismana 3,42 mc material lemnos (buștean de lucru - fag și gorun), cu un atelaj agricol, ce tracta o remorcă, fără a deține aviz de însoțire a mărfii.

"Față de cele constatate s-a luat măsura sancționării contravenționale a conducătorului auto, în conformitate cu Legea 171/2010, iar ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea întregii cantități de material lemnos, care a fost predat spre valorificare, Ocolului Silvic Tismana", anunță IPJ Gorj.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați cu privire la faptul că, pe un teren proprietatea personală, situat în orașul Novaci, se află depozitate mai multe grămezi de material lemnos. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, împreună cu un reprezentant al Ocolului Silvic Novaci, constatând că pe terenul respectiv se află cantitatea de 7,2 mc material lemnos foc, specia fag. Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și lăsat în custodie Ocolului Silvic Novaci, întrucât, cu ocazia primelor verificări, nu s-a putut stabili proveniența și nici proprietarul acestuia.

În noaptea de 4/5 noiembrie, polițiștii au identificat în trafic, pe DN66, un  bărbat de 40 ani, din comuna Bengești Ciocadia, în timp ce conducea o autoutilitară, cu care transporta cantitatea de 9,8 mc masa lemnoasă (cherestea de molid), fără a avea documente legale de transport.

"În cauză s-a luat măsura sancţionării contravenționale conform Legii 171/2010 privind constatarea și sancționarea contravențiilor silvice, iar ca măsura complementară a fost dispusă confiscarea cantităţii de 9,8 mc de cherestea, în valoare de peste 5.800 lei", arată IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: