Pasti vrea un candidat de vârsta lui Donald Trump la primărie

Candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu bagă zâzanie între social-democraţi. În timp ce o tabără susţine că îşi doreşte un candidat tânăr, alţii spun că un competitor cu experienţă este cel mai potrivit pentru fotoliul de primar.

Social-democratul Cristian Toader Pasti, consilier municipal, a declarat la un post local de radio că îşi doreşte un candidat cu mai multă experienţă în administraţie şi politică. Nu ar merge pe varianta desemnării unei persoane de 40 de ani. „Până nu ai nişte sondaje care să-ţi spună cine este cel mai potrivit pentru a candida, nu poţi spune că nu poţi să-l iei pe unul de 40 de ani, de 30 de ani. Trebuie sondaje pentru a stabili candidatul. Gândiţi-vă! Donald Trump are 80 de ani, Hillary Clinton are 75 de ani. Sunt politicieni pe plan mondial care au peste 70 de ani”, a declarat social-democratul Cristian Toader Pasti.

Până acum, variantele vehiculate sunt Adrian Tudor, Luis Popa ori Mihai Weber. Deputatul a declarat că nu ar refuza o astfel de propunere dacă va fi susţinut de colegi. Între timp, pe lângă sondaje, liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a anunţat că va stabili candidatul în urma votului colegilor din cadrul Biroului Politic Judeţean al partidului. Aurel Popescu, candidatul PSD din vara trecută, nu mai are şanse să intre într-o nouă competiţie. (M.M.)

Vizualizări: 509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: