Vela s-a dus la inundații să spună că a furat PSD banii - VIDEO

Nici măcar în fața unei calamități naturale de proporții, politicienii nu uită să se certe. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a fost vineri spre seară la Lupeni, dar nu pentru a analiza serios problema inundațiilor, ci pentru a transmite un mesaj pe care îl putea spune și de la București: Sunt inundații pentru că PSD a furat banii.

Primarul din Lupeni, Lucian Resmeriță, i-a cerut ministrului să își demonstreze afirmația, că în Valea Jiului au fost furați banii pentru prevenirea inundațiilor. "Nu am zis de Valea Jiului, pesediștii au furat banii de la investiții", a spus Vela.

Aproximativ 400 de gospodării din localităţile Uricani, Lupeni, Vulcan şi Aninoasa au fost afectate vineri de inundaţiile cauzate de viiturile formate pe râul Jiu şi pe afluenţii acestuia, 282 de persoane fiind evacuate din calea apelor, fără să fie consemnate victime omeneşti, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Pentru limitarea efectelor negative ale inundaţiilor, la faţa locului sunt prezenţi 117 pompieri militari cu 11 autospeciale, 7 motopompe transportabile, remorcabile şi cu capacitate mărită şi o barcă. Pompierii hunedoreni sunt sprijiniţi de colegi din judeţele Timiş, Caraş şi Sibiu care au adus în zona afectată de inundaţii 14 mijloace tehnice.

Într-un final a ajuns și ministrul Vela, cu elicopterul, acesta punând însă accentul pe mesajul politic, mai ales că în septembrie vom avea alegeri locale.

Vizualizări: 12,448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: