Liviu Andrei explică trecerea la PSD. "Niciodată nu m-a dezamăgit"

Un nou membru în ”corabia” PSD. Este vorba despre fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, cândva lider marcant al PDL Gorj.

Liviu Andrei a lucrat și în trecut cu actualul președinte al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, fostul lider al formațiunii politice PDL Gorj. Ambii fac acum echipă la PSD. Andrei spune că se regăsește în echipa social-democrată și că este partidul care asigură o protecție socială populației.


”Mă regăsesc în această echipă. Eu am lucrat și cu Cosmin Popescu, în trecut. Îl cunosc și pe domnul Weber și știu ce fel de om este. Contează enorm de mult echipa. Partidul care a asigurat protecție socială poporului român a fost Partidul Social Democrat”, a spus Liviu Andrei, la Radio Infinit.

Andrei spune că îi va fi alături lui Cosmin Popescu în campania electorală din această toamnă. ”Cosmin Popescu este omul care niciodată nu m-a dezamăgit. Mă voi implica în campania lui Cosmin Popescu, dar și în campania de la Târgu Jiu, munca este comună”, a mai spus acesta.

Andrei a fost prim-vicepreședinte al PDL Gorj, iar din 2009 s-a autosuspendat din partid, după ce a devenit subprefect si, apoi, prefect al județului.

Vizualizări: 1,807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: