Vacanţă pentru bugetari. Cinci zile libere!

Angajații din sectorul public vor avea o mini-vacanță de Sfânta Maria. Cadoul vine de la Guvern, care va decide ca zilele de 16 și 17 august să fie declarate nelucrătoare. După cum se cunoaşte, ziua de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, este declarată prin lege zi nelucrătoare. 16 și 17 vor fi zile punte, astfel încât bugetarii vor avea cinci zile libere în perioada 15-19 august.

„Avem o veste bună pentru angajații din sectorul public. Vor avea o mică vacanță în a doua parte a lunii august, pentru că ziua de 15 august, Adormirea Maicii Domnului, este zi liberă, stabilim ca și 16 și 17 august să fie zile nelucrătoare pentru a oferi astfel românilor câteva zile de odihnă”, a anunțat, la începutul ședinței de Guvern, premierul Viorica Dăncilă.

Cele două zile nelucrătoare vor fi recuperate fie pe 25 august şi pe 1 septembrie, adică în cele două zile de sâmbătă care urmează după minivacanţă, în regim de program normal, fie prin prelungirea programului de lucru până pe 7 septembrie, potrivit planificărilor. (A.A.)

Vizualizări: 5,075

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: