Văduva motreanului decedat la cumpărături neagă o înțelegere cu Selgros

Corina Ciobanu, femeia din Motru rămasă văduvă în decembrie, după ce soțul ei a murit la cumpărături, pentru că marfa de pe motostivuitor s-a prăbușit peste el, neagă o înțelegere cu Selgros Craiova.

B1 TV a făcut joi seara o emisiune pornind de la o informație pe surse, că dosarul penal deschis va fi mușamalizat printr-o înțelegere între văduvă și Selgros. Corina Ciobanu a intervenit telefonic pentru a lămuri lucrurile. “Nu cred că se încearcă mușamalizarea acestui dosar. Așteptăm rezultatele anchetei ITM. Nu se pot șterge pe mâini cu viața unui om, mai ales că este un caz unic pe glob”, a spus femeia, care a confirmat faptul că a primit un ajutor de înmormântare. “Este o sumă primită în cont, în baza discuțiilor dintre avocați. A fost un ajutor pentru înmormântare, în niciun caz pentru mușamalizarea dosarului. Pe mine m-a distrus fizic, psihic, abia merg pe stradă”, a spus Corina Ciobanu, susținând afirmația realizatorului tv, că viața unui om nu poate fi subiect de negociere.

Raul Ciobanu avea 52 de ani când a murit la cumpărături. Acesta muncea în străinătate și venise acasă pentru a petrece vacanța de Crăciun. (A.A.)

Vizualizări: 8,133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: