Horoscop

Valabil pe 18 aprilie

Berbec: E cineva care vrea să vă cunoască și o să vă lăsați prinși în mreje dacă nu sunteți căsătoriți, într-o relație. Apar noi provocări care nu se vor încheia cu una, cu două și o să dați toată măsura valorii voastre ca să iasă lucruri de cea mai bună calitate.

Taur: Vin de undeva niște bani și o s-aveți bani de buzunar dacă vreți să ieșiți pe afară că aveți nevoie de aer și să faceți mișcare. O s-aveți de completat diverse acte, să reactualizați buletin, pașaport, legitimații, carduri și să mai achitați niște taxe ca să puteți intra în examene.

Gemeni: Poate vă luați bilete de vacanță și vă duceți 2 zile pe undeva, să vă destindeți cu familie cu tot. Se poate să vă lansați într-o nouă aventură și să vă găsiți și o echipă cu care să faceți față provocărilor că pare să fie un succes de grup.

Rac: Se poate să vă ocupați de studiu să vă duceți la cursuri ca să nu rămâneți cu nicio restanță și să-i struniți și pe copii să-și facă temele mai cu sârg. E posibil să plecați fie într-un du-te vino și să vă întoarceți diseară, mâine sau să veniți înapoi după Paște, ba chiar după 1 mai. Totul depinde și de programul partenerului, al familiei.

Leu: Poate va scoate la cafea cineva care vine cu o idee de afaceri și care s-ar putea să vi se potrivească. O să faceți o evaluare a banilor din cont să vedeți care e bugetul de sărbători și dacă v-ajung banii până la următorul salariu și să știți ce vă permiteți să cumpărați și ce nu.

Fecioară: O să vă consultați cu un avocat, poate ca să vă apere, să v-ajute să vă recăpătați niște drepturi, bani, bunuri, vedeți cum faceți. Se poate să dați o raită pe la magazine să faceți aprovizionarea, să nu lăsați totul pe ultima clipă, din precauție că vreți să rămână timp pentru pregătiri.

Balanță: O ieșire în lume cu cineva care vă face ochi dulci, dacă vă permiteți și nu sunteți într-o relație sentimentală, sigur! Se conturează o relație. O s-aveți parte de surprize plăcute, poate și voi vreți să-l luați prin surprindere pe partenerul de cuplu și să faceți cadou ceva care știți că-i place.

Scorpion: Poate faceți cumva să-i spulberați sentimentele de gelozie partenerului de cuplu, că-i sunteți dedicați trup și suflet. O să vă organizați în așa fel încât să alocați o zi măcar din weekend ca să faceți curățenie, shopping online și să vă plimbați un pic pe-afară, într-un parc.

Săgetător: Poate dați o raită pe la magazine să vă luați și vouă și alor voștri ceva nou de Paște, așa cum se obișnuiește. Se poate să vă-nnoiți casa, mai luați câte ceva care să v-aducă și confort și un plus de culoare pentru impresie artistică să vă simțiți mai bine la voi acasă.

Capricorn: S-ar putea ca la rugămințile copiilor, nepoților, să vă repeziți la munte, sau la malul mării să vă bucurați de peisaje. Sunteți prinși cu multe treburi și o să vreți să le duceți la bun sfârșit pe toate ca să nu vă prindă sărbătorile cu restanțe ca să nu agreați deloc ideea.

Vărsător: O reușită în plan birocratic veți semna hârtii, o să vă parafați actul de identitate, pașaportul și alte permise de tot felul. O șansă de bani din colaborări și o să-i cheltuiți în mare viteză că v-or fi rămas multe de cumpărat și chiar e momentul să vă ocupați de aprovizionare.

Pești: O să vă bucurați de un plus de atenție din partea cuiva care își dorește probabil să exersați traiul în doi că e momentul să vă așezați la casa voastră, dacă nu sunteți căsătoriți. Provocări de tot pasul la voi! Aveți însă energia necesară și prezenta de spirit ca să luați cu asalt un obiectiv oricât de îndrăzneț că tot vă păstorește Marele Jupiter.

Vizualizări: 1,191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: